dimecres, 6 de febrer del 2008

Per a fer calers

Avui he accedit a dos links que m'han cridat l'atenció.

Hi ha webs de recerca immobiliaria, de llocs de treball, de cotxes d'ocasió... Aquesta és de negocis:
http://www.bizalia.com/
Si un dia vols comprar o vendre una discoteca, una fàbrica de blocs de formigó o vols formar una empresa a Xile, aquesta és la web! Hi ha anuncis de tot! com qui es ven el cotxe vell. La web, prou bona, llàstima que encara no puc comprar o vendre empreses!

També relacionada amb els món empresarial, però en un altre àmbit està:
http://www.partizipa.com/
Fantàstica. Tot i que encara es troba en estat embrionari, neix com a fòrum per a posar en comú emprenedors i inversors. Tot emprenedor amb idees de negoci però sense 'cash' pot anar o bé a un banc a demanar un crèdit o bé compartir la seva idea a la pàgina web. Si en canvi tens calers i no saps que fer amb ells (espero algun dia trobar-me en aquesta situació) també tens dues opcions, o anar al mateix banc que li dóna un crèdit personal a l'emprenedor al 10% i a tu et dóna un 3% a plaç fixe, o bé fer una ullada a la pàgina i 'arriscar' i invertir en oportunitats de negoci d'emprenedors amb idees.

1 comentari:

Anònim ha dit...

doncs lo de comprar una discoteca no estaria malament, je je, però pot funcionar. En canvi crec que la gent que de veritat té cash ja sap on posar-los sense necessitar aquesta web. Ja ho veurás ja Toni quan tinguis prous calers, ja.