dimarts, 26 de febrer del 2008

Comprar per internet ajuda a emetre menys CO2 a l'atmosfera

Això es el que es diu en aquesta noticia:
http://www.amazings.com/ciencia/noticias/150208b.html
en la que assegura que els compradors americans han "estalviat" mig milió de tonelades de CO2 a la malmesa atmosfera quedant-se a casa i fent les compres de nadal per internet. Evidentment si ens quedem a casa davant de la pantalla el nostres cotxes no consumeixen benzina, i la que crema el camió repartidor de les nostres compres optimitzant els viatges no és res comparat amb el que haguessin cremat els nostres cotxes.
Espero que el següent pas sigui calcular el que ens podem estaviar si ens quedem a treballar a casa, o el que significaria si el metge anés casa per casa a visitar 20 pacients en comptes d'haver de fer desplaçar 20 cotxes per anar al CAP...
Com idea no la veig malament, pensant en compres d'articles bàsics, com llet, aigua, detergents, ... però l'encant d'anar a visitar paradetes al nadal no el té l'ebay ni la web del caprabo.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord amb tu Toni. Clar que tot suma, però crec que el que s'ha de fer és un gran pas endavant i no carregar sobre el ciutadà la responsabilitat de l'efecte ambiental.