dimarts, 4 de març del 2008

Microsoft i Google lluiten pel nostre historial mèdic

Microsoft es va avançar a google amb el servei online per permet emmagatzemar historial mèdics. S'anomena Microsoft HealthVault. Google llançarà d'aqui a poc Google Health; web amb la mateixa funcionalitat.
Resulta una mica trist anar al metge i trobar-te'l amb la seva carpeta (real- es pot tocar) amb el teu nom al davant on se suposa que guarda el teu historial. Una mica cutre, la veritat. Però d'aqui a deixar el meves "deficiències" físiques a l'abast de vés a saber qui, no motiva gaire.
Teòricament aquestes webs permeten als usuaris a compartir informació mitjançant invitacions a persones o institucions, com metges, familiars, etc. També tenen un buscador mèdic integrat i assegura que no utilitzarà la informació amb pròposits comercials.
Confiaries el teu historial mèdic a mans del Bill Gates?
http://www.healthvault.com/

1 comentari:

Anònim ha dit...

Això em sembla molt bona idea però COMPTE!!!Seria ideal que cadascú tingues el seu historial mèdic disponible en qualssevol moment i desde qualssevol lloc, radiografies, proves vàries, anal.lisis, etc. A part d'estalviar paper també optimitza les proves a fer ja que moltes són repetides perquè es va fer un una altre hospital i no tenen accés. Hi ha el perill d'utilitzar aquestes dades en fins que no coneixem i aquest és el motiu del meu "COMPTE".