dijous, 11 de juny del 2009

Procrastinar

M'agradaria apuntar dues paraules que he après últimament. La primera és procrastinar, que significa precissament el que he fet amb el bloc últimament: deixar d'escriure res per a dedicar-me a fer d'altres coses més agradables. És a dir, significa deixar les coses a fer per l'endemà. Tots en un moment o altre hem procrastinat, deixant els llibres i estudiant apurats l'últim dia! Sona fins i tot bé! I sense saber que tenia nom "tècnic" i tot, això que feia! Si busques pel google apareix en plan conya la procrastinitis com l'afecció de la ment per la qual qualsevol cosa es més urgent que la més urgent de totes! Doncs jo he patit de procrastinitis un temps! Espero haver-me recuperat.
Canviant de tema, també he après que són els licopens, el més semblant a la font de juventut eterna! Es tracta d'un pigment de color vermell (present en la sindria i el tomaquet) amb molt poder antioxidant. Resulta que protegeix d'enfermetats del cor, de càncers de molt tipus i de l'envelliment. A més també redueix el colesterol. Es veu que es dificil sintetitar-lo, però ja n'hi ha qui ho aconsegueix. La millor manera de prendre'l es el millor de tot: és soluble en olis, raó per la qual s'absorveix pel cos més ràpidament si el tomàquet està fregit i en salses!
Marxo a preparar sopar...

2 comentaris:

Noemí Folch ha dit...

De fet, fa temps que son un dels ingredients de "moda" en cosmètica, també, com a antioxidant...A l'In-Cosmetics n'estava ple.
I també s'estan utilitzant molt en suplements nutricionals, que també estan tan de moda! Els he vist en pastilles amb claims del tipus "protegeixen la pell del sol".

Noemí Folch ha dit...

http://www.imedeen.co.uk/want_to_learn_more/Products/IMEDEEN_Time_Perfection.aspx